• +31 6 24718846
  • patrick@300olivos.nl
  • Riogordo

DOE MEE

Niet alleen wij, maar ook onze familie, vrienden en collega’s werden steeds enthousiaster over 300 Olivos. We krijgen ook steeds vaker de vraag of ze ergens mee konden helpen. Dat heeft ons aan het denken gezet. Het achterstallige onderhoud van de olijfbomen, de droogte en de erosie zijn erger dan we hadden verwacht. Ook heeft een aantal bomen last van de hardnekkige wilgenhoutrups. Dus ja, we kunnen zeker hulp gebruiken! 

 

Je kunt op verschillende manieren meehelpen. Door een olijfboom te adopteren. Door bij te dragen aan meer grassen en planten ter vermindering van erosie. Maar ook door bij te dragen aan materialen die we nodig hebben om de olijfbomen goed te kunnen verzorgen. Denk dan aan slimme manieren om regenwater op te vangen, een elektrische kruiwagen voor het sjouwen van stenen of zelfs een mini-tractor (de grote droom van Patrick). Heb je een ander idee? Laat het ons weten, we staan voor alles open!  

 

Belangrijk om te weten: 100% van jouw bijdrage besteden we aan het vergroenen van 300 Olivos. Wij gebruiken het dus niet voor (privé)uitgaven. Jouw bijdrage komt dus volledig ten goede aan het vergroenen van de olijfgaard! 


MAAK JE KEUZE

Luna

Draag bij aan het redden, verzorgen of planten van een boom

Waterirrigatie en regenwateropvang zijn essentieel voor gezonde olijfbomen. 

Vetivergras en droogtebestendige planten verbeteren de grond en voorkomen erosie. 

Geef een origineel cadeau en draag bij aan het vergroenen van 300 Olivos. 

Een stenen beschermingsmuur voorkomt dat de grond wegspoelt en de olijfboom omvalt. 

Van natuurlijke bemesting gaan de olijfbomen weer groeien. 

Heerlijke extra vierge olijfolie van de olijvenpers uit Riogordo.