• +31 6 24718846
  • patrick@300olivos.nl
  • Riogordo

Ja, ik adopteer Kesara!

Persoonlijke gegevens

Je ontvangt een bevestiging per e-mail en een betaalverzoek van €75 voor je jaarlijkse bijdrage. Na ontvangst van je betaling ontvang je het adoptiecertificaat en binnen een paar weken een gratis fles heerlijke olijfolie van 500 ml*.

 

Privacy statement>>

 

* Door droogte is onze oogst in december 2023 helaas mislukt. We hebben daarom dit jaar geen eigen olijfolie. Je ontvangt daarom een fles heerlijke olijfolie van een andere olijfgaard in Riogordo. Je mag ook wachten tot de volgende oogst. Stuur ons dan even een mailtje.

Kesara moet gezond blijven

Kesara is vernoemd naar Kee, de jongste dochter van Patrick. Kesara betekent ‘met veel haar’ en ze is werkelijk een prachtige oude . Ze staat direct naast ons hoofdterras, dus we zien haar de hele dag door. Maar haar grote takken zijn te ver doorgeschoten. Ze moet flink gesnoeid worden en in het voorjaar goed bemest zodat ze weer mooie olijven kan produceren. Help jij mee om Kesara te verzorgen? Ook staat ze dicht bij bomen waar de schadelijke wilgenhoutrups in zit. Ze moet dus regelmatig gecontroleerd worden. 

 

We moeten alles op alles zetten om Kesara gezond te houden. Zo kunnen we hopelijk nog heel lang van haar genieten. Help jij Kesara? Dankjewel!