• +31 6 24718846
  • patrick@300olivos.nl
  • Riogordo

Ja, ik adopteer Salva!

Persoonlijke gegevens

Je ontvangt een bevestiging per e-mail en een betaalverzoek van €95 voor je jaarlijkse bijdrage. Na ontvangst van je betaling ontvang je binnen een dag het adoptiecertificaat en binnen een paar weken een gratis fles heerlijke olijfolie van 500 ml*.

 

Privacy statement>>

* Door droogte is onze oogst in december 2023 helaas mislukt. We hebben daarom dit jaar geen eigen olijfolie. Je ontvangt daarom een fles heerlijke olijfolie van een andere olijfgaard in Riogordo. Je mag ook wachten tot de volgende oogst. Stuur ons dan even een mailtje.

Salva heeft hulp nodig

Salva

Dit is Salva, een stoere Spaanse man. Echte mannen huilen niet, maar wij wel. Salva bestond uit twee stammen, maar in een stam zat de wilgenhoutrups. Om hem te redden hebben we de stam volledig moeten afzagen. De wond is goed afgedekt, zodat er geen ander ongedierte in de stam kan kruipen. De stam is direct afgevoerd en verbrand, zodat de rups geen andere bomen kan besmetten. We moeten Salva regelmatig checken en goed verzorgen.  Help jij Salva er weer bovenop komen? Dankjewel!