• +31 6 24718846
  • patrick@300olivos.nl
  • Riogordo

Ja, ik adopteer Aletta!

Persoonlijke gegevens

Je ontvangt een bevestiging per e-mail en een betaalverzoek van €95 voor je jaarlijkse bijdrage. Na ontvangst van je betaling ontvang je binnen een dag je adoptiecertificaat en binnen een paar weken een gratis fles olijfolie van 500 ml*.

 

Privacy statement>>

* Door droogte is onze oogst in december 2023 helaas mislukt. We hebben dus dit jaar geen eigen olijfolie. Je ontvangt daarom een fles heerlijke olijfolie van een andere olijfgaard in Riogordo. Je mag ook wachten tot de volgende oogst. Stuur ons dan even een mailtje.

Help jij Aletta weer beter worden?

Dit is Aletta. Eind september 2023 zagen we dat ook zij besmet is met de Wilgenhoutrups. Samuel heeft haar meteen meerdere keren gesnoeid, de wonden verzorgd en de besmette takken afgevoerd en verbrand. Maar de Wilgenhoutrups zit nog steeds in een zeer belangrijke tak vol bladeren die Aletta’s stam beschermen tegen de hitte van de zon. We proberen alles om deze tak te behouden en snijden het beetje bij beetje weg. Ook moet Aletta aansterken na deze forse snoei. Daarom is het extra belangrijk dat we haar de komende maanden goed in de gaten houden en extra goed voor haar zorgen. Adopteer jij Aletta? Dankjewel!